Sov sødt du lille…

4 gode råd….

* Prøv at brug de sidste par timer efter aftensmaden på så at sige “koble” af dagen. Gennemgå mentalt “up’s and down’s” Således at hoved bliver ryddet op. Lav evt. lister hvis det virker for dig. Nyd proccessen. Smil til dig selv over up’s og sig pyt til dine down’s. Du har hele tiden muligheden for at lave et nyt NU.

* Gå en aftentur. Hvis det er mørkt, kig efter stjerner, er det lyst kig efter smukke former. Vær nærværende og mindfuld i din tur. Gå ekstra langsomt. Træk vejret dybt ned i lungerne, mærk dine fødder, kig på dine hænder, nyd glæden ved livet. Tro på at det virker.

* Drik noget lunt, helst uden sukker og koffein. Kamille, mynte, timian, brændenælde the eller lign. Hør stille musik- læs et blad eller en bog. Lav noget du synes er rart.

* Undgå elektroniske medier, de har desværre en evne til at aktivere hjernen, i stedet for at få dén til at slappe af.

Forbered kroppen på det snarlige hvile.

Bdinesen Coach